19/01/2024

Команда DREAM: нові вакансії Проєктного офісу

Команда Проєктного офісу DREAM, яка займається впровадженням цифрової екосистеми управління відбудовою, пропонує долучитися до реалізації ініціатив щодо відновлення України.    

 

• Старший менеджер по роботі з клієнтами для м. Чернігів


https://open-contracting-partnership.breezy.hr/p/684c73efeff5-starshiy-menedzher-po-roboti-z-kliientami-dlya-m-chernigiv-sistema-dream    

 

• Менеджер по роботі з клієнтами для м. Миколаїв та Чернігів   


https://open-contracting-partnership.breezy.hr/p/cbdc4bf011a1-menedzher-po-roboti-z-kliientami-dlya-m-mikolayiv-ta-chernigiv-sistema-dream

 

 

Проєктний офіс DREAM створений при Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Open Contracting Partnership за підтримки Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури, Transparency International Ukraine, BRDO та Коаліції громадських організацій RISE Ukraine.

В команді Проєктного офісу DREAM ви отримаєте можливість впроваджувати найсміливіші ідеї для того, щоб відбудова України була максимально прозорою та ефективною.

Якщо для вас так само принципова прозорість та якісна реалізація важливих для держави ініціатив, якщо ви бажаєте створювати і просувати ефективні рішення для управління проєктами, залучення інвестицій, розвитку окремих галузей, громад та територій — ці вакансії саме для вас!    

Дедлайн подачі заявок: до 01 лютого, 2024

Вакансії оголошено в рамках проєкту, що фінансується GIZ на замовлення Уряду Федеративної Республіки Німеччина та співфінансується третьою стороною.

Підписатись на новини