01/03/2024

Оновлення DREAM: перелік закупівель, мета проєкту, додаткові підказки

Розповідаємо про найбільш важливі оновлення у функціоналі DREAM та нові можливості екосистеми.

1. Створено єдиний перелік (пайплайн) закупівель по проєктах відновлення

Screen Shot 2024-03-01 at 2.29.53 PM.png
На публічному порталі DREAM створено єдиний перелік (пайплайн) закупівель по проєктах відновлення, який розміщено у рубриці Можливості для бізнесу.

Відтепер вся інформація щодо тендерів та закупівель по проєктах відновлення чи модернізації, що заведені в DREAM, відображається автоматично, в окремому переліку. Перелік даних про закупівлі подається у вигляді довго списку з набором фільтрів. Відтак, дані по закупівлях можна відсортувати за статусом (виконані або завершені), датами прийому пропозицій, категорією, бюджетом, ініціатором тощо. 

Зручні фільтри дозволять швидко ознайомитись з деталями відкритих тендерів, ухвалити рішення про участь в закупівлі та/або переглянути деталі кожної окремої закупівлі на порталі https://prozorro.gov.ua/.

За принципом «once only» вся інформація щодо кожної окремої закупівлі по проєкту, попередньо заведена в PROZORRO, включаючи контрактні процеси, план закупівлі тощо. Завдяки інтеграції з DREAM, інформація про закупівлі по кожному проєкту відновлення автоматично відображаються в картці проєкту: для цього ініціатору проєкту достатньо вказати номер плану закупівлі.

Кому буде корисна нова функція:

  • представникам бізнесу, які цікавляться участю в тендерах проєктів відновлення;
  • аналітикам закупівель;
  • громадським активістам, які займаються моніторингом тендерів.
     

2. Можливість додати соціальну мету проєкту 

Screen Shot 2024-03-01 at 2.32.40 PM.png
В картці проєктів відновлення на публічному порталі DREAM з’явилося додаткове поле “Мета проєкту”. Відтепер ключову соціальну мету проєкту можна прописати прямо на обкладинці (або в “шапці”) картки.

Лаконічний та чіткий допис допоможе ініціаторам проєктів заявити додаткову цінність для потенційних інвесторів.

Кому буде корисна нова функція:

  • ініціаторам проєктів відновлення;
  • партнерам проєктів відновлення.
     

3. Додаткові підказки в картках проєктів

Screen Shot 2024-03-01 at 2.31.57 PM.png
В картку проєкту на публічному порталі DREAM, зокрема, у розділ “Контрактні процеси”, додано функцію підказки у вигляді піктограми “і”.

При наведенні на піктограму з'являється текстовий блок з довідкою щодо відповідних даних картки проєкту. Додаткові підказки допоможуть спростити процедуру моніторингу даних по проєктах відновлення та модернізації.

Кому буде корисна нова функція:

  • широкому колу користувачів публічного порталу DREAM.

     

Підписатись на новини